Palvelut/Tuotteet

  • Kaikki hiusmuotoilu, värjäykset, leikkaukset ja kampaukset
  • Sinetti, teippi ja Mago-hiustenpidennykset
  • Hää/Ilta/päivämeikit
  • Meikkausopastus joko ryhmälle tai henkilökohtaisesti
  • Näytös/Mainos/Fantasia sekä kuvausmeikit
  • Maskeeraukset/Teatteri/Erikois ja Halloween
  • Palvelut seurueille 

MEILTÄ VOIT MYÖS VARATA PALVELUJA SEURUEILLE, kuten polttarit, pikkujoulut, you name it! Säästät aikaa meikin ja hiustenlaitossa ja Milvissä voi nauttia samalla tuomiaan virvokkeita ja purtavaa.

Tuotteet joita Milvissä käytetään on tarkkaan valittuja, laadukkaita ja hyväksi todettuja.

 KEVIN MURPHY

Kevin

Emme kannata eläinkokeita

mmmm

Kevin Murphy on yksi maailman arvostetuimpia ja kysytyimpiä session stylistejä ja hän on luonut jo yli kaksikymmenvuotisen uran sekä catwalk-muodin, editorial-kuvausten että elokuvien maailmassa.

Tyytymättömänä saatavilla olleiden tuotteiden suorituskykyyn, Kevin huomasi tarpeen luoda koostumukseltaan painottomia tuotteita, jotka antavat latistamatonta ja pitkäkestoista pitoa vaativien kampausten luomiseen. Kuinka tämä saavutettaisiin? Kevin oivalsi, että yhdistämällä ihonhoitoteknologiassa käytettyjä raaka-aineita hiustuotteisiin, saataisiin toivotunlaisia painottomia, mutta suorituskykyisiä tuotteita. Kevinille on myös erityisen tärkeää, etteivät tuotteet vahingoita käyttäjäänsä tai ympäristöä. KEVIN.MURPHY oli syntynyt!

KEVIN.MURPHY –tuotteita myydään jo yli 42 maassa ja ne ovat tunnettuja erittäin laadukkaina, korkean suorituskyvyn tuotteina, joka lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä.

JANE IREDALE

jane-iredale_website

”Jane Iredale meikeissä käytetään vain laadukkaimpia raaka-aineita, jotta voimme taata tyytyväisyyden tuotteen toimintaan, peittävyyteen, levittyvyyteen ja rakenteeseen. Mineraalimme ovat uusinta teknologiaa, joka varmistaa hyvän suojakertoimen.

Mikäli tuotteessa tarvitaan säilöntäaineita, käytämme luonnollisia säilöntäaineyhdistelmiä, emmekä koskaan käytä parabeeneja.”

 

PETA-ColorMe KEVIN MURPHY COLORME VÄRIT

Ehdottomasti markkinoiden paras hiusvärisarja löytyy meiltä.

Miksi?

No siihen löytyy monta syytä, mutta tässä niistä muutama. Color me on hiustahoitava Petan hyväksymä ”Cruelty Free” väri. Eli värejä ei testata eläimillä (joka on meille tärkeää!) vaan värit testataan malleilla. Se on ammoniakiton ja sisältää runsaasti luonnosta johdettuja raaka-aineita. Color Me on  luonnollisesti kosteuttava ja elvyttävä väri joka antaa uskomattoman kiillon. Ja eikä siinäkään vielä kaikki vaan meidän värit on myös sulfaatittomia, parabeenittomia eikä sisällä PPD:tä. Jos tässä vaiheessa vieläkin epäilyttää Color Me värien käyttö, niin suosittelemme vahvasti tulla testaamaan ja huomaamaan itsekkin kuinka väreillä on mahdollista myös hoitaa hiusta 😉

 

VISION HAIRCARE

Vision Haircare perustettiin yli 10 vuotta sitten Ruotsissa kahden ruotsalaisen miehen halusta tuoda markkinoille skandinaaviselle hiustyypille täydellisesti sopiva sarja. He ovat onnistuneesti luoneet parhaat tuotteet, parhaaseen hintaan, unohtamatta tyylikästä ja modernia muotoilua.

Vision Haircare on tarjoaa korkealuokkaiset ammattilaistuotteet, jotka ovat valmistettu täysin Ruotsissa, ilman välikäsiä ja aina ympäristöystävällisesti joka on meille Milviläisille erityisen tärkeää.

Koska tuotteet on suunnattu Skandihiukselle on huomiotu hyvin tuotteiden keveys jolla saadaa kuitenkin kestävät kampaukset sekä tarvittava hoitavuus myös käsitellylle hiukselle,

vision