Meikkausopastus

Tuntuuko että olet epävarma meikkaaja? Tai onko polttarit, synttärit tai pikkujoulut tulossa ja haluaisitte tehdä jotain kivaa yhdessä?

Me autamme tässä asiassa teitä mielellämme. Voitte tuoda mukananne opastukseen omat purtavat sekä kuohuvat. Voitte tulla ryhmässä tai yksilöopastukseen.

Opastamme teitä kädestä pitäen meikkaamisen saloihin, et tarvitse mukaan mitään muuta kun iloista mieltä.

 

Meikkiopastus päivämeikkiin 75 min

Opastuksessa keskitymme luomaan kasvoille päivittäisen arkimeikin helposti. Teemme kevyen silmämeikin, pohjan sekä huulet. Käytämme arkimeikkiin sopivia hillitympiä sävyjä ja keskitymme meikkauksen perusasioihin. Käymme läpi mitä työvälineitä käyttämällä pääset hyvään lopputulokseen. Etenemme asiakkaan omaan tahtiin, jotta saisitte opastuksesta irti mahdollisimman paljon. Pääset meikkaamaan myös itse.

 

Meikkiopastus iltameikkiin 90 min

Tämä opastus sopii kaikille joilla on arkimeikkaaminen jonkin verran hallussa. Tässä käymme läpi arkimeikin ja iltameikin eroja sekä työvälineitä. Teemme vahvemman silmämeikin, huulet, meikkipohjan sekä käymme läpi iltameikin valot ja varjostukset sekä haluttaessa kiinnitämme irtoripsitupsuja. Käymme läpi osa-alueita joita asiakas kokee haastavimmiksi iltameikin teossa.

 

Hinnasto:

Päivämeikkiopastus 90€

Iltameikkiopastus: 110€

Ryhmien hinnoittelu erikseen osallistujamäärän mukaan.

Kysy ryhmähintaa ja ilmoita ryhmän koko sähköpostilla tai soittamalla.