Milvin Posse

Sonja 

(Äitiyslomalla, palaa töihin 5.11.2018)

Moi!

Olen Milvin perustaja ja tässä hieman taustaa minusta ja siitä mitä tykkään tehdä.

46503458_2380225172049686_5141044963907207168_nOlen vuodesta 2008 toiminut hiusmuotoilijana, ja keväällä 2016 suoritin maskeeraajan tutkinnon Stadin aikuisopistossa.

Tähän mennessä on tullut tehtyä teatteria, lehtikuvauksia, mainoskuvauksia sekä meikkejä jokaiseen makuun. Ideat ei lopu kesken joten tykkään vapaa-ajallani myös aina hommailla jotain luovaa.

Hiusten, meikkien ja maskeerauksen lisäksi on yksi asia erityisen lähellä sydäntäni ja se on lemmikit. Minulla kotona niitä onkin muutama enkä pahastu jos ilmestyt työpaikalleni koira, kissa tai fretti kainalossa. Se on täysin okei ja jopa suotavaa.

Olen erittäin motivoitunut työstäni ja rakastan sitä mitä teen.

Töitäni pääset seuraamaan instagram sivulta: milvihelsinki

 

 

Henrietta

img_20160910_185804_resized_20161112_023039806

Hei!

Pienestä pitäen olen ollut kiinnostunut hiustenlaitosta. Ja jo hyvin varhain tiesin, että minusta olisi ihana tehdä ammatti siitä mitä rakastan. Kävin parturi-kampaajaksi Joensuussa kotikaupungissani ja Helsinkiin minut toi maskeeraajan ammatti. Toimin myös tv- ja elokuva alalla maskeeraajana. Intohimona on kaikki kauneuteen liittyvä ja erikoisefekti/maskipuoli.

Olen harrastanut koko pienen ikäni kansantanssia ja edelleen käyn tanhuamassa joka kuukausi Joensuussa, jossa ryhmämme kokoontuu. Kansantanssi on syy siihen, miksi erityisesti lettikampaukset ovat erityisosaamisalaani.

Töitäni pääset katselemaan instagram tililtäni: ettamakeuphair

 

 

Essi

Hei!

Kouluttauduin Meikkaaja & Maskeeraajaksi 2010 sekä Hiusmuotoilijaksi 2011 IMG_6836yksityisissä kouluissa Tampereella. Koulutukset käytyäni työskentelin hetken kosmetiikkamyyjänä mutta haaveilin vielä Maskeerauksen ammattitutkinnosta Stadin ammattiopistossa Helsingissä. Siispä hain kouluun ja sinne päästyäni muutin Helsinkiin.

2013 vuodesta eteenpäin olen työskennellyt monipuolisesti maskeeraustöiden parissa muun muassa tv puolella (yle, mtv), mainoksissa, editorial kuvauksissa, sarjoissa ja livelähetyksissä.

Minulta onnistuu meikkaukset ja kampaukset sekä meikinopastukset niin juhlaan kuin arkeen.

Milvin tiloissa työskentelen aina tarvittaessa.

Töitäni pääsee seuraamaan instagramista sivulta @essisaarinenbeauty sekä Facebookista Essi Saarinen Beauty

Mikäli haluat palkata meidät keikalle teatteriin, näytökseen, kuvaukseen , häihin tai mitä ikinä mieleesi tulee, ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä päivästä mahtava!

dav
Milvissä voi mennä vaikka uloskin kahvittelemaan värin vaikutusajalla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s