Mago Hiustenpidennykset

mago

Muutama sana Mago pidennyksistä:

Mago -pidennystekniikkaa on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Tapa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Periaatteessa pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman laiteinvestointeja. Haluttiin kehittää jo olemassa olevaa ja monipuolisimmaksi osoittautunutta sinettitekniikkaa eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin millään toisella pidennystekniikalla.

Vuonna 2010 teknisesti valmista Magoa alettiin patentoida. Tekniikalle on saatu 20 vuoden patentti kaikilla merkittävimmillä hiustenpidennysten markkina-alueilla – myös Suomessa. Mago on myös rekisteröity tuotemerkki.

Entäs mikä erottaa Mago pidennykset muista pidennyksistä? Alla monta hyvää syytä käyttää vain parasta.

-Ei vaurioita hiuksiasi. Simply Natural Mago -pidennystekniikka ei vaurioita sinun hiuksia millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla. Kun solmu katkaistaan, se löystyy.

-Luonnollinen liike. Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä sinun hiuksiin. Pidennysosio on kiinni hiuksissa ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että sitä saattaa unohtaa, että on pidennykset ylipäänsä.

-Kevyt tunne. Simply Natural Mago -pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Tämän huomaat kevyempänä lopputuloksena – tai et huomaa ollenkaan.

-Allergiavapaa. Simply Natural Mago -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Kampaaja voi tarjota Mago-pidennyksiä ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita.

-Ympäristöystävällinen. Simply Natural Mago -hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Tästä hyötyvät niin kuluttajat, kampaajat kuin ympäristökin.

Jos tämä lukemasi teksti magopidennyksistä sai sinut kiinostumaan aiheesta, varaa aikasi henkilökohtaiseen konsultaatioon alla olevasta lomakkeesta. Konsultaatioaika ei sido sinua mihinkään.